Nya lampskärmar till barnens rum

sashadavis Barn, Tips

Det är viktigt att barnen trivs på sina rum. Även fast det kanske inte är aktuellt med en stor renovering finns det flera saker du kan göra för att få in en ny känsla i rummet. Här nedan kan du läsa mer om hur du med hjälp av belysningen och lampskärmar kan förnya barnens rum.

Bra belysning är viktigt

Som de flesta har koll på så kan belysningen påverka oss. Varmt ljus kan till exempel bidra till en lugn och mysig stämning medan kallt ljus kan göra oss skarpa och pigga. I sovrum är det därför praktiskt att använda mysig belysning för att barnen ska komma till ro. Förutom att själva lamporna är viktiga så är det minst lika viktigt att lamporna är en fin detalj.

Köp nya lampskärmar

Finns det golvlampor eller bordslampor i barnets rum har de oftast lampskärmar. Om de befintliga är trasiga eller om du på ett enkelt och billigt sätt vill förnya barnets rum kan du köpa nya lampskärmar. Beställ lampskärm här om du föredrar att handla online. Det finns passande lampskärmar för både golvlampor och bordslampor som kommer göra sig fina i barnrummet. Välj mellan enkla lampskärmar och de med färgglada mönster.

You May Also Like..

Passande cyklar till barn

För barn är det roligt att lära sig att cykla. Ofta börjar de på en trehjuling för att sedan cykla […]

Hur man väljer rätt babyvårdprodukter

Som förälder är det viktigt att välja rätt babyvårdprodukter för att undvika skador på babyns känsliga hud och hålla den […]

När barnen önskar sig husdjur – akvarium kan vara ett bra alternativ

Vilket barn har inte önskat sig ett husdjur under ett eller annat tillfälle i livet? Det kan vara alltifrån häst, […]