Kläder till de yngsta i familjen

sasha-nilsson_yabqj9rwvuhezfku Barn, Kläder, Tips

Alla som har barn vet att de växer ut sina kläder fortare än vad som egentligen är önskvärt. Ibland kan det kännas som kläderna endast hinner användas en gång innan barnet har vuxit ur dem.

Tyvärr är inte kläder något som går att avstå från, utan du kommer att behöva köpa kläder till barnet. Men det finns knep för att åtminstone få det så billigt som möjligt. Du kan exempelvis leta efter rabattkoder och kampanjer hos rabattsok.se.

Handla begagnade barnkläder

Ett annat bra tips är att handla begagnade barnkläder. Det är inte enbart bra för plånboken, utan även för miljön. Att köpa kläder på second hand är klimatsmart av många olika anledningar.

Låt barnet vara med och välja kläder

När barnet är runt tvåårsåldern brukar de börja utveckla en egen identitet. Då kan det vara bra att låta barnet få vara med och välja sina egna kläder. Åtminstone om barnet visar intresse, eller har åsikter om sina kläder.

Det behöver inte betyda att barnet är med och handlar kläder varje gång. Men någon gång ibland kan du med fördel ta med barnet till affären. Det ger även ditt barn ett större inflytande i sin egen vardag, vilket utvecklar barnet.

You May Also Like..

Utmaningar och belöningar med att vara familjehem

Att vara familjehem innebär att öppna sitt hem och sitt hjärta för ett barn som av olika anledningar inte kan […]

Skapa minnen: Bygga en träkoja med dina barn

Att bygga en träkoja med dina barn är inte bara ett roligt projekt utan också ett fantastiskt sätt att spendera […]

Barnen växer upp och ska välja gymnasium

När barnen har blivit tillräckligt gamla för att välja gymnasium är det flera saker ni bör tänka på. Det är […]