Nya lampskärmar till barnens rum

sashadavis Barn, Tips

Det är viktigt att barnen trivs på sina rum. Även fast det kanske inte är aktuellt med en stor renovering finns det flera saker du kan göra för att få in en ny känsla i rummet. Här nedan kan du läsa mer om hur du med hjälp av belysningen och lampskärmar kan förnya barnens rum.

Bra belysning är viktigt

Som de flesta har koll på så kan belysningen påverka oss. Varmt ljus kan till exempel bidra till en lugn och mysig stämning medan kallt ljus kan göra oss skarpa och pigga. I sovrum är det därför praktiskt att använda mysig belysning för att barnen ska komma till ro. Förutom att själva lamporna är viktiga så är det minst lika viktigt att lamporna är en fin detalj.

Köp nya lampskärmar

Finns det golvlampor eller bordslampor i barnets rum har de oftast lampskärmar. Om de befintliga är trasiga eller om du på ett enkelt och billigt sätt vill förnya barnets rum kan du köpa nya lampskärmar. Beställ lampskärm här om du föredrar att handla online. Det finns passande lampskärmar för både golvlampor och bordslampor som kommer göra sig fina i barnrummet. Välj mellan enkla lampskärmar och de med färgglada mönster.

You May Also Like..

Barnen växer upp och ska välja gymnasium

När barnen har blivit tillräckligt gamla för att välja gymnasium är det flera saker ni bör tänka på. Det är […]

Den viktiga tandborstningen hos barn

Det är viktigt att hjälpa sitt barn med tandborstningen. En del tandläkare rekommenderar att du hjälper dina barn att borsta […]

Kläder till de yngsta i familjen

Alla som har barn vet att de växer ut sina kläder fortare än vad som egentligen är önskvärt. Ibland kan […]