Sälja barnkläder

admin Barnkläder, Sälja

Efter barnet har vuxit upp och vill bestämma själv vilka kläder han eller hon ska ha på sig, brukar man stå där med flera kartonger och påsar fulla med kläder som barnet inte kan ha längre.

Vissa kanske är trasiga och ska i soporna men flera är säker i gott skick. Det ger ingenting att låta dem ligga på vinden och samla damm i hopp att någon bekant eller släkting ska vilja ta hem varenda en när de får barn. Bättre att sälja.

Baby clothes

För pengarna kan du göra någonting roligt med ditt barn eller lägga det i semesterkassan. Bästa ställen att sälja barnkläder är på Facebook och diverse köp och sälj-sidor. Tradera brukar vara ett smart val. Dock ska man vara medveten om att du sannerligen inte är den enda som vill göra sig av med barnens gamla kläder. Var beredd på att sätta ett lågt pris om det inte är väldigt speciella eller dyra märken. Har du massvis med vita t-shirt är det bättre att sälja dem tre och tre eller alla tillsammans istället för en och en.

Se till att alla plagg tvättas och stryks innan du säljer bort dem. Har de hål eller liknande kan du antingen laga, slänga eller sälja som de är men var ärlig i dina annonser. Ta också reda på riktiga fraktpriser så du vet bästa sättet att skicka så det inte kostar köparen så mycket. Ingen är intresserade av byxor för 15 kronor när frakten kostar tre gånger så mycket.

Andra alternativ är att vara med på marknad eller bakluckeloppis. Då behöver man inte räkna med några fraktkostnad och i bästa fall kan du byta saker också.

You May Also Like..

Förberedelser inför dagisstart

Föräldraledigheten är över, det är dags att gå tillbaka till arbetet och för pyret att börja på dagis. Inskolningen på […]

Den viktiga leken

Leken är gränsöverskridande och utvecklar våra kreativa sidor, i leken kan barnen kommunicera med varandra över alla språkbarriärer därför är […]

Rätt kläder för rätt lek

Din dotter är polis och vaktar köket men piraterna är på väg med sitt skepp, som är förvånansvärt lik vardagsrumssoffan. […]