Planera barnkalaset

sashadavis Barn, Tips

Barn brukar uppskatta ett välplanerat barnkalas för vänner och familj. Det finns många sätt att anordna ett kalas men att planera kalaset väl är viktigt.

Att anordna ett barnkalas är väldigt roligt och det finns inga begränsningar. Vissa barn vill ha ett specifikt tema och andra vill ha ett mer traditionellt upplägg. Som tur är finns allt du kan behöva online.

Lyckas med barnkalaset

Utan planering är det lätt att missa något.

Inbjudningar: Inledningsvis är det bra att bestämma tid, datum och plats. När du vet kan du skicka ut inbjudningarna. Det är bra att skicka ut inbjudningarna med god marginal, på så sätt har barnen en chans att planera in kalaset.

Dekorera: Gå all in på ett tema eller färg om barnet gillar det. Online finns så mycket att hitta, tallrikar, muggar, ballonger, figurer, serpentiner och andra dekorationer. Det är bara att välja och vraka för att sätta ihop till ett grymt kalas.

Mat och dryck: Planera vad som ska serveras. Många väljer korv och bröd men man kan bryta mot normerna och välja något helt eget. Varför inte bjuda på barnets favoritmat?

Lekar: Det finns många lekar, för mindre barn kan man exempelvis dansa dansstopp eller leka björnen sover. Är det äldre barn kan man istället dansa limbo, ha fiskedamm, eller varför inte anordna en skattjakt?

You May Also Like..

Barnen växer upp och ska välja gymnasium

När barnen har blivit tillräckligt gamla för att välja gymnasium är det flera saker ni bör tänka på. Det är […]

Den viktiga tandborstningen hos barn

Det är viktigt att hjälpa sitt barn med tandborstningen. En del tandläkare rekommenderar att du hjälper dina barn att borsta […]

Kläder till de yngsta i familjen

Alla som har barn vet att de växer ut sina kläder fortare än vad som egentligen är önskvärt. Ibland kan […]