Dekorationer på barnkalas

sasha-nilsson_yabqj9rwvuhezfku Tips

Planerar du ett barnkalas hemma hos er? Då kan man skapa roliga miljöer genom att dekorera rummen som barnen ska vara i. Har du tänkt ut något tema så kan du söka på nätet efter olika produkter som gör att ditt kalastema framhävs. Har du planerat att ha kalaset i en en annan lokal, kvartersgård eller liknande, är det nästan nödvändigt att dekorera lokalen då den typen av lokaler ofta är lite trista utan dekorationer.

4331465-curled-up-red-streamer-over-whiteBallonger – det enkla sättet

Ballonger i alla färger och former är lätta att dekorera med. Blås upp och häng upp, både inne i hemmet eller lokalen och utanför så att det syns tydligt var kalaset är. Riktiga gasballonger brukar vara omtyckta av barn. Det finns faktiskt sådana att köpa till ditt barnkalas hos Ballongkungen. Här finns många färger och former i ett stort urval och det går också att ordna ett eget tryck.

Ballonglekar

Det finns många lekar man kan leka med ballonger. En del är rätt så vilda, men det brukar ändå bli lite vilt då man samlar många barn på en och samma plats. Tips på lekar med ballonger finns på internet. På lekarkivet.se hittar du flera olika ballonglekar.

Andra dekorationer

En del av dekorationerna kan vara partyprylar som barnen tycker om. Till exempel kan man hänga upp en rad partypåsar längs en vägg. Det kan vara påsar fyllda med godis eller roliga småsaker. Eller så använder man partypåsarna i den klassiska fiskdammen. Barnen tycker alltid att det är lika spännande att fiska godis och det behöver inte vara mycket i varje påse. Här kan det också vara bra att fråga föräldrarna innan utifall ett barn är nötallergiker eller inte tål mjölk och markera barnets påse så den får rätt.Du kan låta barnen pyssla ihop sina egna partyhattar för att få igång festen och hålla dem sysselsatta till dess att det är dags att fika. Allt man behöver är klister, tejp, papper och kanske lite fjädrar, glitter och klistermärken. Och så klart gummisnören för att fästa hatten på huvudet. Gör gärna en hatt innan festen så du är säker på att alla saker finns med på bordet och så barnen kan se hur man ska snurra pappret och fästa snörena.Har du ett tema kan du även köpa tårtdekorationer med bilder att toppa födelsedagstårtan med. Sådana finns för de vanligaste temana som pirat eller Musse Pigg. Har du valt ett sådant tema finns även papperstallrikar och servetter med samma tema.

You May Also Like..

Skapa minnen: Bygga en träkoja med dina barn

Att bygga en träkoja med dina barn är inte bara ett roligt projekt utan också ett fantastiskt sätt att spendera […]

Barnen växer upp och ska välja gymnasium

När barnen har blivit tillräckligt gamla för att välja gymnasium är det flera saker ni bör tänka på. Det är […]

Den viktiga tandborstningen hos barn

Det är viktigt att hjälpa sitt barn med tandborstningen. En del tandläkare rekommenderar att du hjälper dina barn att borsta […]