Härliga aktiviteter för de yngre

admin Aktivitet, Kläder, Tips

Alla har vi olika intresse och så även för det yngre gardet. För många så kanske det är fotboll eller ishockey som gäller. Det finns ju unga personer som inte alls har detta sportintresse utan hellre ägnar sig åt dans och liknande aktiviteter. Det gäller att man uppmuntrar sina barn att hålla på med det som de tycker om och trivs med.

Har man barn i åldrarna 8 till 14 år så kan vi rekommendera en dansskola som heter Bliss Dance Academy. Den finns på ett antal orter runt om i Sverige. På deras sajt så kan du kolla upp närmaste ort. Om de inte finns där du bor så kanske de finns i närheten. Det är viktigt för våra barn att de får ett sammanhang där de får hålla på med något som de tycker om och om dans är ett stort intresse så är detta en fantastisk möjlighet att kunna utveckla sin dans. Vem vet, kanske det blir nästa Let’s Dance proffs som finns i familjen.

Se till att skaffa de träningskläder som krävs för detta. Det behöver inte vara något speciella plagg utan kan fungera med shorts och ett linne. Inneskor som går att dansa i är också något som kan behövas införskaffas. Om man vill satsa ordentligt på sin dans så kan ett par riktiga dansskor vara något som bör köpas. Om det kommer att bli tävlingar som ska genomföras så gäller det att tillsammans med sin danspartner skaffa sig de kläder som passar bäst för den dansuppvisning som ska genomföras.

You May Also Like..

Planera inför sommarlovet

Skolorna slutar lite allt eftersom och sommarlovet är något som många uppskattar efter en termins skolgång. Det gäller att planera […]

Något snyggt till de yngsta

Kanske det är så att hela familjen är bjuden på bröllop framöver och ni har svårt att hitta något snyggt […]

Det första gosedjuret

Vem minns inte sina första gosedjur och de kanske fortfarande finns i hemmet som en påminnelse om barndomen. Som barn […]