Bjuden på barnkalas?

admin Tips

Att gå på barnkalas är busroligt! Ballonger, lek, sång, godis och presenter gör oss som barn igen, oavsett vår egen ålder. Om du blivit bjuden till barnkalas bör du såklart ha med dig en present till barnet. Beroende på barnets ålder kan olika saker vara aktuella.

BarnleksakerLeksaker finns för barn i alla åldrar, oftast finns åldersrekommendationer på förpackningen. Mjuka gosedjur uppskattas ofta av mindre barn. Dockor, bilar och andra figurer blir mer aktuella allteftersom barnet blir större och kan röra sig på egen hand.

När barnet böjar lära sig läsa, skriva och räkna finns det pedagogiska leksaker som kan göra lärandet roligt. Ibland kan det vara bra att fråga föräldrarna om råd om man är osäker på vad barnet tycker om.

Om du letar present till de allra minsta; tänk på att alltid kontrollera att leksaker och mjukisdjur är säkra att ge till ett spädbarn, det vill säga utan smådelar som kan ramla av och fastna i halsen. Man kan hitta mycket presenter i onlinebutikerna på internet. På detta sättet slipper man springa runt i butiker för att hitta en bra present.

Ekologiska presenter

Att köpa ekologiska produkter som present innebär att du också ger en present till moder natur. Det finns mycket fina ekologiska kläder och leksaker till barn. Bland annat Pirum Parum har en fin lista med förslag på presenter till små barn. Till exempel kan man köpa GOTS-certifierade ekologiska sovkläder, snuttefiltar och dreggelscarfs.

Det finns dessutom fina dopsmycken, samt fina mjukisdjur som sytts av överblivna tygremsor från ekologisk klädproduktion. Jättesmart sätt att återvinna tyg som annars skulle slängts! Att klädproduktionen sker utan giftiga ämnen är både bra för miljön och för barnen som har på sig dem. Att välja ekologiskt är därför det mest logiska valet!

You May Also Like..

Planera inför sommarlovet

Skolorna slutar lite allt eftersom och sommarlovet är något som många uppskattar efter en termins skolgång. Det gäller att planera […]

Härliga aktiviteter för de yngre

Alla har vi olika intresse och så även för det yngre gardet. För många så kanske det är fotboll eller […]

Något snyggt till de yngsta

Kanske det är så att hela familjen är bjuden på bröllop framöver och ni har svårt att hitta något snyggt […]