Festkläder för barn

admin Kläder

När det är dags för kalas så ska festkläderna fram! Det finns många olika sätt att klä upp sig eller att klä ut sig på. Beroende på vad det rör sig om för slags kalas så kan olika utstyrslar vara passande.

MaskeradPå lillebrors dop kanske storebror borde ha en fin kostym på sig liksom vid bröllop och andra liknande tillställningar där man ska vara uppklädd och fin. På barnkalas kan det ofta vara bättre att ha mer oömma kläder som tillåter lek, bus och spill men ändå ser mer festliga ut än de kläder som barnen har till vardags. På maskeradfester så kan barn klä ut sig till olika roliga saker och dräkten blir då till en förlängning av barnens fantasier och intressen.

Vissa maskeradfester har teman vilket gör att alla barnen på festen har dräkter i liknande stil. Som exempel så klär man sig i regel i läskiga kostymer på Halloween, som påskkärring på påsken, speciella luciakläder på Lucia och tomtekostym på julfesten. Det finns såklart oändliga möjligheter till andra teman på maskeradfester, exempelvis cirkus, vilda västern, superhjältar, sagornas värld eller safari. Temafester brukar oftast bli till en minnesvärd upplevelse för barn som med sin fantasi lätt lever sig in i festens tema. Partykungen.se har många fina maskeraddräkter för barn.

Vare sig ditt barn vill se ut som en sagofigur, en spelkaraktär, en kändis, ett djur eller som en person från en annan kultur eller tidsepok kan du med stor sannolikhet hitta vad du söker hos Partykungen. Förutom klassiska kostymer såsom häxa, cowboy, fånge, pirat och prinsessa finns även många annorlunda kostymer. Kanske vill ditt barn vara Super Mario för en kväll. Eller kanske krokodil, geisha, hippie, Jesus eller Elvis. Eller varför inte Korv med bröd? Att gå på maskerad är roligt för barn och blir ännu roligare om de får ha på sig den perfekta maskeradkostymen!

You May Also Like..

Härliga aktiviteter för de yngre

Alla har vi olika intresse och så även för det yngre gardet. För många så kanske det är fotboll eller […]

Något snyggt till de yngsta

Kanske det är så att hela familjen är bjuden på bröllop framöver och ni har svårt att hitta något snyggt […]

Förberedelser inför dagisstart

Föräldraledigheten är över, det är dags att gå tillbaka till arbetet och för pyret att börja på dagis. Inskolningen på […]